Sain kutsun maistelemaan Parsaherkkuja Stefan`s steakhouseen.Tämä oli Stefan´s steakhousen,Ravintola Comon ja Bodega Saludin yhteinen lanseeraustilaisuus .Kevään parsamenut on kehitetty yhteistyössä Suomen kokkimaajoukkueen sekä Ab Chipsters Food Oy:n kanssa.
Alkuun saimme kirjolohta,kirjolohenmätiä,valkoista parsaa ja piparjuurta.
Vasikanlihaa,vihreää parsaa ja maa-artisokkapyrettä(kuvasta puuttu bernaisekastike)
Tervetulopuheen piti Eero Aho,Restamaxin linjajohtaja.(oikealla)
Sen jälkeen tervehdyksen esittivät yhteistyökumappanit
Mats Sjöblom ja Susanna Paavilainen, Chipsters.Raaka-aineet,kuten parsa,siika, lohi, jättikatkaravut, kirjolohen mäti ja vasikka tulevat ahvenanmaalaiselta Ab Chipsters Food Oy:ltä.
Suomen kokkimaajoukkueen puheenvuoro ja ruokien esittely
Jarkko Pulkkinen.(oikealla Mats Sjöblom ja Susanna Paavilainen)
Keittiö- ja ravintolapäälliköt kertovat menusta ja viinivalinnoista
Antti Vielma, Stefan's Steakhouse
Jälkiruoaksi Raparperiä,jugurttikreemiä ja valkosuklaata
Stefan`s steakhouse sijaitsee Tammerkosken rannalla,Kehräsaaressa...upealla paikalla,Kesäaikaan terassi on aivan mahtava paikka nauttia herkuista :)
Kommentit