Huhtikuu%202016%20033.jpg

Sain kutsun maistelemaan Parsaherkkuja Stefan`s steakhouseen.Tämä oli Stefan´s steakhousen,Ravintola Comon ja Bodega Saludin yhteinen lanseeraustilaisuus .Kevään parsamenut on kehitetty yhteistyössä  Suomen kokkimaajoukkueen sekä Ab Chipsters Food Oy:n kanssa.

Alkuun saimme kirjolohta,kirjolohenmätiä,valkoista parsaa ja piparjuurta.

Huhtikuu%202016%20032.jpg

Vasikanlihaa,vihreää parsaa ja maa-artisokkapyrettä(kuvasta puuttu bernaisekastike)

Tervetulopuheen piti Eero Aho,Restamaxin linjajohtaja.(oikealla)

Sen jälkeen tervehdyksen esittivät yhteistyökumappanit
Mats Sjöblom ja Susanna Paavilainen, Chipsters.Raaka-aineet,kuten parsa,siika, lohi, jättikatkaravut, kirjolohen mäti ja vasikka tulevat ahvenanmaalaiselta Ab Chipsters Food Oy:ltä.

Huhtikuu%202016%20029.jpg

Huhtikuu%202016%20030.jpg

Suomen kokkimaajoukkueen puheenvuoro ja ruokien esittely
Jarkko Pulkkinen.(oikealla Mats Sjöblom ja Susanna Paavilainen)

Huhtikuu%202016%20028.jpg

Keittiö- ja ravintolapäälliköt kertovat menusta ja viinivalinnoista
Antti Vielma, Stefan's Steakhouse

Huhtikuu%202016%20034.jpg
Jälkiruoaksi Raparperiä,jugurttikreemiä ja valkosuklaata

Huhtikuu%202016%20027.jpg

Stefan`s steakhouse sijaitsee Tammerkosken rannalla,Kehräsaaressa...upealla paikalla,Kesäaikaan terassi on aivan mahtava paikka nauttia herkuista :)

Huhtikuu%202016%20037.jpg