mmm....makkarasoppaa.Tälläkertaa punertavassa liemessä,jonka maustoin siis punaisella pestolla ja vielä ketsuppitöräyksellä ja lisäsin joukkoon vielä makaronia...herkkua tuli vaikka itse sanon,lapset tykkäsivät kovasti
runsaasti persiljaa vielä päälle...
MAKKARA-MAKARONIKEITTO:
8 perunaa kuorittuna ja lohkottuna
vettä
2 pss keittojuureksia
lihaliemikuutio
pala punaista paprikaa paloiteltuna
kourallinen jos toinenkin sarvimakaronia
1 pkt kevyttä lenkkiä paloiteltuna
töräys ketsuppia
muutama rkl punaista pestoa (huom.oman maun mukaan)
persiljaa
tarvittaessa mausteita oman maun mukaan
Laita perunat kiehumaan runsaaseen veteen(itse parhaiten näet paljonko vettä tarvitaan,itse laitan niin että perunat hyvin peittyvät ja on reilusti siitä ylikin)viskaa joukkoon keittojuurekset(laitan aina samaan aikaan perunoiden kanssa,että kypsyvät hyvin)mausta keitto liemikuutiolla.Anna juuresten kiehua hetken (20 minuuttia)aikaa.Lisää pilkottua paprikaa ja makaronit.Keitä hiljakseen.Lisää makkarapalat,kun makaronit on lähes kypsiä.Anna poreilla vielä hetki.Mausta ketsupilla,pestolla ja persiljalla.Tarkista maku...NAM
Kommentit