Jouluisia makeisia tehdään aina jonkin verran ja riisisuklaa on meidän lempparimme.Nyt laitoin riisisuklaan joukkoon kookoshiutaleita ja rouhittua tummaa suklaata.

RIISISUKLAA:

250 g kookosrasvaa
4 dl tomusokeria
1 dl kaakaojauhetta
1 rkl vaniljasokeria
10 dl riisimuroja

+ rouhittua tummaa suklaata ja kookoshiutaleita

Sulata kookosrasva kattilassa.Lisää sokeri ja kaakaojauhe siivilän läpi hyvin sekoittaen.Anna seoksen jäähtyä hieman.Lisää vaniljasokeri,rouhittu suklaa,kookoshiutaleet ja riisimurot.Sekoita hyvin.Levitä seos pellille leivinpaperin päälle.Anna kovettua jääkaapissa.(minä vein takapihalle pakkaseen)

mielestäni helpoin tapa on tehdä massasta levy  ja leikata sitten sopiviksi paloiksi