Taas kerran valmisteltiin porsaanfileestä ateria...siitä tulee aina niin mureaa ja herkullista.Maustettiin rosmariinilla,joka sopii mielestäni oikein hyvin porsaan lihalle.Lisänä salaattia ja haudutettuja kasviksia.
ROSMARIINIPOSSUA:
porsaanfile
voita/öljyä
1 tl suolaa,1 tl pippuria,ripaus paprikajauhetta
2 tl rosmariinia
uutta sipulia viipaleina
1 prk ruokakermaa
1 lihaliemifondi
nokare sinappia
Viipaloi file ja ruskista palat voi/öljy seoksessa.Mausta ne.Lisää pannulle sipuliviipaleita.Kaada uunivuokaan lihat ja sipulit.Lisää pannulle ruokakerma ,fondi ja vähän sinappia.Sekoita hyvin ja kaada vuokaan.Lykkää vuoka uuniin 200 asteeseen ja anna hautua hetken aikaa.
Kommentit