1391741.jpg

Valkosipulista ja tavallista(ilman valkosipulia siis)Tuo onnistui paremmin,jossa on valkosipulia mukana ;D

2 dl vettä
pala hiivaa
ripaus karkeaa suolaa
1/2 dl öljyä
vehnäjauhoja
valkosipulisilppua

Lämmitä vesi ja liuota hiiva siihen.Lisää myös karkea suola,joka sulaa lämpimään veteen.Lisää öljy ja alusta taikina kimmoisaksi taikinaksi jauhoilla.Nostata taikina lämpimässä.Kauli taikina levyksi ja ripottele päälle valkosipulisilppua.Kääri levy rullaksi ja nosta pellille leivinpaprin päälle.Kohota patongit vielä uudestaan,tee poikkiviillot,sivele vedellä ja paista 200-225 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi.
Nämä patongit olivat ihanan rapeita päältä ja pehmeitä sisältä.