Pääsimme lasten kanssa testaamaan Möllerin omega-3 pikkukaloja...

Maaliskuu%202013%20003-normal.jpg

Olen Buzzador ja välillä pääsen mukaan mielenkiintoisiin kampanjoihin,kokeilemaan tuotteita sekä myöskin jakamaan tuotteita muille kokeiltaviksi esim.sukulaisille,tuttaville,ystäville.Tässä tapauksessa Möllerin omega.3 pikkukalat tulivat perheen kokeiltavaksi ja minä Buzzadorina buzzaan siitä täällä blogissani.Eli kerron tuotteesta kuvin ja sanoin,kerron myös mitä mieltä tästä tuotteesta oltiin.

 

Maaliskuu%202013%20001-normal.jpg

''Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä elimistölle ja ne ovat tärkeitä sydämelle (DHA+EPA 250 mg/vrk) sekä aivoille ja näkökyvylle (DHA 250 mg/vrk). D-vitamiini auttaa rakentamaan lihaksia, luustoa ja hampaita. Se on tärkeää myös vastustuskyvylle. D3-vitamiini on ihmisen elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja se on teholtaan parempi kuin D2-vitamiini. Möller Omega-3 Pikkukalat eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita eikä lainkaan säilöntäaineita. Luontaisena makeutusaineena on käytetty ksylitolia ja sorbitolia. ''

Maaliskuu%202013%20005-normal.jpg

Ensimmäiset  hedelmänmakuiset pikkukalat on maisteltu ja mielipiteet jakautuivat fifty-fifty,lasten osalta....eli 2 neidoista tykkäsi tuotteesta ja 2 ei...tässä mielipiteitä: kaksi tytöistä ''kehui makua hyväksi,kalat olivat pehmoisia ja helppo niellä'' kun taas, kaksi työistä oli täysin eri mieltä''Kalat oli ikävän tuntuisia suussa ja maistui hammastahnalta''kuitenkin kaikki haluavat jatkossakin niitä ottaa ja ovat innolla kokeilemassa,antaako omega 3 pikkukalat uutta energiaa ja pontta väsyttävään kevääseen!! =)

Maaliskuu%202013%20009-normal.jpg

Lisätietoja Möller tuotteista täältä