Itsenäisyyspäivän kahvipöytään, tein,Yhteishyvän Ruoka-lehden ohjeella kakun.Muuten kakku oli aivan ihanan makuinen ja voin suositella sitä tehtäväksi vaikka Joulupöytään...mutta,koristelu ei tahtonut onnistua millään.En saanut tuota sokerimassaa riittämään koko kakun päälle,ja koristeisiin(piti tehdä massasta tähdetkin)vaikka ohje neuvoi sitä yhden paketin käyttämään,olisin ostanut toisen,jos olisin hokannut.Noo,siksipä kakku oli aika röpelö tähdet sitten maalasin kuorrutteeseen suoraan.Hyvää oli kuitenkin,ulkonäöstä huolimatta

PRINSESSAN LUUMUKAKKU:

4 munaa

11/2 dl sokeria

1 dl sokeria

1/2 dl perunajauhoja(minä laitoin 1 dl)

1 tl leivinjauhetta

1/2 tl piparkakkumaustetta

 

TÄYTE:

5 liivatelehteä

4 dl kuohukermaa

2 prk vaniljarahkaa

1/2 dl tomusokeria

3 rkl sitruunamehua

1 prk luumumarmeladia

KOSTUTUS.vaniljamaidolla

PINNALLE:kermavaahtoa ja sokerimassaa

kakku oli helppo ja kiva koota kulhoon...pohja tehtiin kääretorttulevystä