1230365.jpg

Tehtiin pitkästä aikaa kunnon palapaistia(tai no kunnon ja kunnon)naudanpaistista.Joukossa pikkuporkkanoita,valkosipulia ja hillosipulia...

1 kg naudanpaistia
margariinia tai öljyä(minä käytin tilkan kumpaakin)
1 pss pikkuporkkanoita(tai 3 viipaloitua porkkanaa)
kourallinen hillosipuleita(tai 2 sipulia)
muutama valkosipulinkynsi
pippureita
4 dl vettä
3 rkl jauhoja
ketsuppia
suolaa,valkopippuria
(kermaa)

Viipaloi hyvin riiputettua naudanpaisti(me riiputimme Limousine-naudan lihaa kaikkiaan 21 päivää)poikkisyin.Paloittele viipaleet.Ruskista palat kauttaaltaan öljy-margariiniseoksessa,pienissä erissä.Nosta ruskistetut palat aina pataan ja huuhdo välillä pannu vedellä ja kaada irronneet maut lihojen päälle.Sekoita veteen jauhot ja kaada lihojen joukkoon pataan.Kiehauta sekoittaen.Lisää joukkoon myös porkkanat,hillosipulit ja mausteet.Anna kiehua hiljalleen noin tunnin verran,kunnes lihat ovat täysin kypsiä ja pehmeitä.Tarkista maku! Tarjoa keitettyjen perunoiden ja vihannesten kera.

1230350.jpg

h e r k u l l i s t a...