Hein%C3%A4kuu%202015%20020.jpg

Ihan perinteisiä pursotuksia,minä en valitettavasti osaa  muuta ;)Käytin vaniljakreeiauhetta pursotettavaan kermaan,jotta se on jämäkämpää

PURSOTETTAVA VANILJAKERMA:

2,5 dl flora vispiä tai kermaa

3 kl sokeria

1 rkl vaniljakreemi jauhetta

 

Kakkupohjat tein hyväksi havaitulla 5 munan ohjeella,kaikki onnistuivat hyvin :)

Hein%C3%A4kuu%202015%20012.jpg

tässä olen jo yhden kakun leikannut  ;),

Hein%C3%A4kuu%202015%20017.jpg

Hein%C3%A4kuu%202015%20003.jpg

KAKKUPOHJA:

5 kanamunaa

2 kpp sokeria

2 kpp vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

4 tl kiehuvaa vettä

Vatkaa kanamunat ja sokeri  vaahdoksi...kanamuna-sokerivaahdon pitää olla kuohkeaa ja valkoista.Yhdistä leivinjauhe vehnäjauhoihin...lisää jauho-leivinjauheseos ja sekoita suurella lusikalla tms.välineellä nostellen,muna-sokeriseokseen...lisää kiehuva vesi lusikallinen kerrallaan,kaada taikina voideltuun korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteisessa uunissa,alatasolla(uuneissa voi olla eroja) 40-45 minuuttia.

Hein%C3%A4kuu%202015%20008.jpg       Hein%C3%A4kuu%202015%20004.jpg