Ihan perinteisiä pursotuksia,minä en valitettavasti osaa muuta ;)Käytin vaniljakreeiauhetta pursotettavaan kermaan,jotta se on jämäkämpää
PURSOTETTAVA VANILJAKERMA:
2,5 dl flora vispiä tai kermaa
3 kl sokeria
1 rkl vaniljakreemi jauhetta
Kakkupohjat tein hyväksi havaitulla 5 munan ohjeella,kaikki onnistuivat hyvin :)
tässä olen jo yhden kakun leikannut ;),
KAKKUPOHJA:
5 kanamunaa
2 kpp sokeria
2 kpp vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
4 tl kiehuvaa vettä
Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi...kanamuna-sokerivaahdon pitää olla kuohkeaa ja valkoista.Yhdistä leivinjauhe vehnäjauhoihin...lisää jauho-leivinjauheseos ja sekoita suurella lusikalla tms.välineellä nostellen,muna-sokeriseokseen...lisää kiehuva vesi lusikallinen kerrallaan,kaada taikina voideltuun korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteisessa uunissa,alatasolla(uuneissa voi olla eroja) 40-45 minuuttia.
Kommentit