Tähän gratiiniin otin vinkin Mitä tänään syötäisiin ohjeista...pikkasen muutin sitä, käyttämällä kevyttä juustoa vähemmän.
tässä ohje ruoka-pirkasta...
2 pientä kesäkurpitsaa
4 tomaattia
1 tl oreganoa tai pizzamaustetta
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1-2 rkl parmesanraastetta
2 kanamunaa
150 g juustoraastetta
Leikkaa kesäkurpitsat noin sentin viipaleiksi ja tomaatit ohuiksi,noin puolen sentin viipaleiksi.Lado viipaleet vuorotellen limittäin voideltuun laakeaan uunivuokaan.Ripottele vihannesten pinnalle oreganoa,suolaa,pippuria ja parmasanraastetta.Sekoita kanamuna ja juustoraaste keskenään.Levitä muna-juustoseoskesäkurpitsa-tomaattiviipaleiden päälle.Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.kunnes kuorrutus on saanut kauniin värin.
Olen joskus aikoja sitten tehnyt samantapaista,tosin ilman kanamunaa...ohje täällä!!
Kommentit