1243178460_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tähän gratiiniin otin vinkin Mitä tänään syötäisiin ohjeista...pikkasen muutin sitä, käyttämällä kevyttä juustoa vähemmän.

 

tässä ohje  ruoka-pirkasta...

2 pientä kesäkurpitsaa

4 tomaattia

1 tl oreganoa tai pizzamaustetta

1/2 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1-2 rkl parmesanraastetta

2 kanamunaa

150 g juustoraastetta

 

Leikkaa kesäkurpitsat noin sentin viipaleiksi ja tomaatit ohuiksi,noin puolen sentin viipaleiksi.Lado viipaleet vuorotellen limittäin voideltuun laakeaan uunivuokaan.Ripottele vihannesten pinnalle oreganoa,suolaa,pippuria ja parmasanraastetta.Sekoita kanamuna ja juustoraaste keskenään.Levitä muna-juustoseoskesäkurpitsa-tomaattiviipaleiden päälle.Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.kunnes kuorrutus on saanut kauniin värin.

 

Olen joskus aikoja sitten tehnyt samantapaista,tosin ilman kanamunaa...ohje täällä!!