1888880.jpg

Ihastelin kaupassa uutta Fazerin Omar-suklaata ja sitäpä piti sitten synttäreiden kuivaan kakkuun upottaa...lisämakua antamaan vielä appelsiinimehua.

200 g margariinia
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
150 g omar-suklaata rouhittuna
1 dl puristettua appelsiinimehua

Vatkaa margariini ja sokerit kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi.Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.Yhdistä jauhot,leivinjauhe ja rouhittu suklaa,sekoita huolellisesti taikinaksi(lusikalla nostelin sekaisin)Lisää lopuksi appelsiinimehu.Kaada taikina voideltuun,korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteisessa uunissa,alatasolla noin 55-60 minuuttia.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä, ihanan pehmeää/mehevää...omarpalat/suklaa maistuvat kivoina sattumina kakussa.