Käytiin viikonloppuna maalla ja Äidilleni tuliaisiksi vietiin bostonpullaa...täytteenä fariini-vanilja-voita

Hyvä oli tuo silikonialusta leivonnassa, tarpeeseen tuli,kun edellisen rikoin...veitsellä nyt pitää muistaa olla varovaisempi

 

FARIINIBOSTON:

2,5 dl maitoa

pala hiivaa

1 dl sokeria

1 rkl kardemummaa

ripaus suolaa

1 muna

100 g voita

vehnäjauhoja

TÄYTE:

fariinisokeria

voita

vaniljasokeria

Valmista pullataikina normaaliin tapaan.Nostata taikina ja kauli sitten levyksi,jonka päälle levität pehmeän voin ja ripottelet päälle fariinisokeria ja vaniljasokeria.Kääri levy rullalle ja leikkaa muutaman sentin paksuisiksi paloiksi.Nostele palat vuokaan,nostata vielä, voitele kanamunalla,ripottele raesokeria päälle ja paista 175 asteisessa uunissa alatasolla 40-45 minuuttia,tai kunnes on kypsä ja kauniin ruskea.