Toukokuu%202016%20013.jpg

Tämän keitto kuuluisi olla melkein hävikki herkku...nimittäin,kun grillailimme meiltä jäi kabanossi makkaraa ja mietiskelin mihin sen käyttäisin, pyttipannuun vai...keittohan siitä sitten syntyi.Pakastimesta löytyi myös vihanneksien jämiä,joten ne saivat mennä mukaan soppaan.

KABANOSSI-KEITTO:

1 pss keittojuureksia

1/2 pussia sekavihanneksia(tässä oli papuja,herneitä,kukkalkaalia ainakin)

vettä

1 fond cups lihaliemi

3  rkl jotakin tomaattista(ketsuppia tai pyrettä tms.)

ripaus paprikajauhetta ja mustapippuria(tai muita mausteita oman maun mukaan)

2-3 kabanossia viipaleina

Laita kasvikset lihaliemellä maustettuun veteen kiehumaan.Lisää mausteita ja makkaraviipaleet.Anna kiehua hljalleen niin että kasvikset kypsyvät.Tarkista maku.Tarjoa tuoreen ruisleivön kera.

Toukokuu%202016%20009.jpg