Pitkäperjantain ateriamme oli pekoniin kääräisty juusto-kinkkubroileri.Lisäkkeenä papria-sipulihöystö ja riisi.Ja syötiin myös tuota kanamuna-tonnikalamoussea.Tässä kuvassa broilerit menossa uuniin,ruokakermaa vailla vielä. (unohtui ottaa kuva valmiista ruoasta)
JUUSTO-KINKKU-PEKONIBROILERI:
broilerinleikkeet
Öljyä
1- 2 tl tai oman maun mukaan,Suolaa,pippuria,currya,paprikajauhetta ja yrttisekoitusta
kinkunsiivu (tähän sopisi ilmakuivattu kinkku)
juustosiivu
1 prk ruokakermaa
Nokare kanaliemikuutiosta
Paista broilereihin kaunis pinta öljyssä ja mausta ne.Laita jokaisen broilerin päälle viipale kinkkua ja juustoa,kääräise päälle lopuksi pekonisiivu.Laita kääröt uunivuokaan.Kaada ruokakerma pannulle,jossa paistoit broilerit (saat kaikki maut talteen)lisää pala liemikuutiosta ja kiehauta.Kaada kerma vuokaan.Kypsennä ruokaa 200 asteisessa uunissa 20 minuuttia.
PAPRIKA-SIPULILISÄKE:
punainen paprika
punasipulia
Öljyä/voita
ripaus suolaa,sokeria,pippuria ja yrttejä
Kuullottele pilkotut kasvikset öljy/voiseoksessa.Mausta.
Kommentit