Huhtikuu%202015%20014.jpg

Pitkäperjantain ateriamme oli pekoniin kääräisty juusto-kinkkubroileri.Lisäkkeenä papria-sipulihöystö ja riisi.Ja syötiin myös tuota kanamuna-tonnikalamoussea.Tässä kuvassa broilerit menossa uuniin,ruokakermaa vailla vielä. (unohtui ottaa kuva valmiista ruoasta)

JUUSTO-KINKKU-PEKONIBROILERI:

broilerinleikkeet

Öljyä

1- 2 tl tai oman maun mukaan,Suolaa,pippuria,currya,paprikajauhetta ja yrttisekoitusta

kinkunsiivu (tähän sopisi ilmakuivattu kinkku)

juustosiivu 

1 prk ruokakermaa

Nokare kanaliemikuutiosta

Paista broilereihin kaunis pinta öljyssä ja mausta ne.Laita jokaisen broilerin päälle viipale kinkkua ja juustoa,kääräise päälle lopuksi pekonisiivu.Laita kääröt uunivuokaan.Kaada ruokakerma pannulle,jossa paistoit broilerit (saat kaikki maut talteen)lisää  pala liemikuutiosta ja kiehauta.Kaada kerma vuokaan.Kypsennä ruokaa 200 asteisessa uunissa 20 minuuttia.

PAPRIKA-SIPULILISÄKE:

punainen paprika

punasipulia

Öljyä/voita

ripaus suolaa,sokeria,pippuria ja yrttejä

Kuullottele pilkotut kasvikset öljy/voiseoksessa.Mausta.

Huhtikuu%202015%20023.jpg