JOULUKUU2016%20017.jpg

Tuo mifu on meillä ollut silloin tällöin käytössä,tykätään siitä vaikken tiedä oikein mitä eroa sillä on raejuustoon(paitsi mifun kuumuuden kestävyys,mutta voihan raejuustoakin lisätä ainakin valmiiseen ruokaan) ;)

KASVISPATA MIFULLA:

 kesäkurpitsa

silputtu sipuli

2 tomaattia

2 prk tomaattimurskaa(yrteillä maustettua)

valkoisia papuja

vettä

kasvislientä

yrttejä

mifua

Kuullottele kesäkurpisaa ja sipulia pienessä tilkassa öljyä.Lisää tomaattilohkot,tomaattimurska ja pavut.Lisää vettä aluksi tölkillinen.Lisää myös mifu ja mausteita.Anna padan kiehua hiljalleen n.10-15 minuuttia.Tarkista maku ja lisää vettä tarvittaessa.

JOULUKUU2016%20016.jpg