Tosin ei ne näin paistettuna niin vaaleanpunaisilta näyttäneet...perunarieskatikinaan lisäsin muutaman viipaleen punajuurta...ei tuo oikeastaan maullisesti erottunut paljoakaan,mutta rieska kuin rieska.,aina maistuu
raakana oli näin kauniit
sunnuntai, 13. kesäkuu 2010
Tosin ei ne näin paistettuna niin vaaleanpunaisilta näyttäneet...perunarieskatikinaan lisäsin muutaman viipaleen punajuurta...ei tuo oikeastaan maullisesti erottunut paljoakaan,mutta rieska kuin rieska.,aina maistuu
raakana oli näin kauniit
Vilijaana:
kokkaa ja bloggaa...
Helppoja,nopeita,maukkaita kotiruoka ja leivontaohjeita.
Joskus myös höpinää kirpparilöydöistä,mökkeilystä ja muusta sydäntä lähellä olevista asioista :)
sähköposti:
[email protected]
Kommentit