synttäreille Cappuccinolla maustettua tiikerikakkua
CAPPUCCINOTIIKERI:
200 g margariinia
2 dl sokeria
2 munaa
1 dl Pirkan karamelli-cappucinojauhetta
3 dl vehnäjuhoja
2 tl leivinjauhetta
3 tl vaniljasokeria
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
muutama rivi omarsuklaata rouhittuna
loraus kermaa
Vaahdota rasva ja sokeri kuohkeaksi.Lisää munat yksitellen,voimakkaasti vatkaten.Yhdistä jauhoihin leivinjauhe,cappuccinojauhe ja vaniljasokeri ja lisää ne rasvaseokseen,hyvin sekoittaen.Ota osa taikinaa toiseen kulhoon ja lisää siihen kaakaojauhe,sekä rouhittu suklaa.Nostele voideltuun korppujauhotettuun kakkuvuokaan ensin vaaleaa taikinaa, sitten tummaa ja lopuksi vaaleaa.Pistele haarukalla taikinaa,pohjaan asti,näin saat raidat tiikerille ;) Paista 175 asteisessa uunissa tunnin verran.
tätä kehuttiin pehmeäksi/meheväksi
Kommentit