Lihapadat ja uuniruoat on käteviä,helppojakin tehdä,lykkäät vaan lihat lisukkeineen uuniin ja sat tehdä ruoan kypsyessä muita hommia.Tätä pataruokaa tehtiin joskus alkukeväästä,nyt kesän aikaan ei tämäntapaisia tule tehtyä.
LIHA-KASVISPATA:
400g porsaanlihaa (käytin maustamattomia suikaleita)
1 tl suolaa,pippuria ja grillimaustetta
1/2 pkt pekonia
1 sipuli
2 porkkanaa
pala kesäkurpitsaa
vettä
lihaliemikuutio
Ruskistele lihat ja mausta ne.Kuullottele myös kasviksia hetki pannulla.Laita kaikki ainekset uunivuokaan,lisää lihalientä (liemikuutio+vettä)niin että ainekset juurin peittyvät.Hauduta puolitoista - 2 tuntia 175-150 asteisessa uunissa.Mitä kauemmin sen parempaa.
Kommentit