20230709_191409.jpg

Pitkästä aikaa tuli kesällä tehtyä Raparperipiirakkaa.Voi että,kyllä maistui.Keittelin raparpereja ensin vähän aikaa tilkassa vettä,sokeria ja vaniljaa.

150 g margariinia

2,5 dl vahnäjauhoja

1/2 dl kauraleseitä

1 tl leivinajuhetta

1/2 dl sokeria

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi ne pehmeän margariinin kanssa murumaiseksi seokseksi.Painele taikina jauhotetuin käsin,voidellun  piirasvuoan pohjalle ja reunoille.

TÄYTE.

Raparperiä

mansikkaa

2 prk vaniljarahkaa

tilkka kermaa

2 kanamunaa

Sekoita vaniljarahka ja kanamunat,hieman sokeria ja vaniljasokeria.Kaada rapaprperien ja mansikoiden päälle piiraspohjalle.Paista 200 asteessa n.25-30 minuuttia.

20230709_155252.jpg20230709_155248.jpg