20190105_175819.jpg

Uusivuosi on lähtenyt vähän takkuisesti käyntiin,flunssan kourissa sairaslomalla.Ei ole innostanut ruoanlaitto tai mikään muukaan.No mutta,pikkuhiljaa parannuttu toivon vaan ettei tytöt sairastuisi,nuorimmainen kyllä semmoisista merkeistä jo puhuu 😳 Tänään tein broilerinrintapaloista ruokaa ja lisäsin joukkoon palsternakkasuikaleita ja paprikaa,jos yrittäisi lisätä taas kasvisten ja juuresten syöntiä.

PALSTERNAKKA-PAPRIKABROILERI:

Broilerin rintafileitä reiluina paloina

currya,suolaa,pippuria oman maun mukaan

raastettua inkivääriä

suikaloitua palsternakkaa ja paprikaa

1 prk ruokakermaa

Pala kanaliemikuutiosta

Ruskista kanafileet ölytilkassa pannulla.Mausta oman maun mukaan.Nosta palat uunivuokaan.Kuullottele palstenakat ja paprikat pannussa ja nosta vuokaan.Lisää pannulle ruokakerma ja pala kanalientä.Sekoittele jotta maut tarttuvat myös pannulta kermaan.Kaada kerma vuokaan ainesten päälle.Kypsennä 200 asteisessa uunissa n.20 min.

20190105_134107.jpg20190105_133526.jpg