Itsenäisyyspäivänä söimme broileria,joka oli täytetty paprikalla ja kiedottu pekoniin.Kastikkeen kruunasi cheddarjuusto.Lisäksi savulohta,perunamuusia ja muscovadolla ja kanelilla maustetut lanttukuutiot.
lauantai, 12. joulukuu 2015
lauantai, 12. joulukuu 2015
Itsenäisyyspäivänä söimme broileria,joka oli täytetty paprikalla ja kiedottu pekoniin.Kastikkeen kruunasi cheddarjuusto.Lisäksi savulohta,perunamuusia ja muscovadolla ja kanelilla maustetut lanttukuutiot.
Vilijaana:
kokkaa ja bloggaa...
Helppoja,nopeita,maukkaita kotiruoka ja leivontaohjeita.
Joskus myös höpinää kirpparilöydöistä,mökkeilystä ja muusta sydäntä lähellä olevista asioista :)
sähköposti:
[email protected]
Kommentit