
juustoiseen seihin otin vinkkiä Mimmi Mutikaiselta...juustona käytin cheddaria ja reilusti tilliä vielä mukaan.
Ohje Mimmiltä suluissa muutokseni.
Juustosei
4 palan paketti pakasteseitä
200 g sulatejuustoa ( esim Olympia) (minä pilkoin 200 g cheddaria joukkoon)
2 dl maitoa
(vaaleaa kastikesuurusta) (käytin vehnäjauhoja)
ruohosipulia (reilusti tilliä)
suolaa, sitruunapippuria, currya
Pane kalapalat uuunivuokaan, ripsauta suolaa vähän päälle ja laita ne sellaisenaan uuniin kypsymään 175-200 asteiseen uuniin n. 15 min. Kuumenna kastikkeen juusto + maito kattilassa kiehuvaksi, suurusta halutessasi kastiketta vähän sakeammaksi suurusteella + mausta kastike. Kaada kastike kalojen päälle ja jatka kypsentämistä kunnes kala on kypsää.
Kommentit