20230204_161309.jpg

Niin ihanan helppoa ja herkullista.Yhtenä päivänä teki mieli,jotain herkkua.Pakkasessa oli lehtitaikinaa ja nappasin kaupasta mukaan Mansikkamarmeladia.Ja ei muuta kuin pikaviinereiden tekoon.Tokihan näihin käy mikä tahansa paistonkestävä hillo(aprikoosi,appelsiini,vadelma ym) ja täytyihän meidän tehdä näitä heti perään toistamiseen,kokeiltiin päälle strösseleitä.

MANSIKKA-PIKAVIINERIT:

1 pkt lehtitaikinaa(sulata)

paistonkestävää mansikkamarmeladia

voiteluun kanamuna

raesokeria tai strösseleitä

Leikkaa lehtitaikinalevyt puoliksi.Voitele kanamunalla ja kasta ne raesokeriin.Nosta jokaisen neliön keskelle hilloa.Pistele viinerit haarukalla ja paista 200 asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi.

20230204_160300.jpg

 

20230207_180002.jpg20230204_154207.jpg