Työkaverini on usein tehnyt Pehtoorin perunalaatikkoa ja sitäpä halusin minäkin kokeilla...tarkkaa ohjetta en kysynyt/saanut,joten muokkasin sen sopivaksi itselleni...todella hyvää ja maku oli parhaimmillaan seuraavana päivänä :)
PEHTOORIN PERUNALAATIKKO:
6 -7 perunaa viipaloituna
400 g jauhelihaa
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 tl paprikajauhetta
2 tl tacomaustetta
1 silputtu sipuli
2 kynttä valkosipulia
1 rasia raejuustoa
1 prk ruokakermaa
1 dl maitoa
2 kanamunaa
juustoraastetta
Paista jauheliha,sipulien kera ja mausta se hyvin.Sekoita ruokakerma,maito ja kanamunat(voit lisätä hieman mausteita myös tässä vaiheessa)Lado ainekset kerroksittain uunivuokaan,ripottele väleihin myös juustoraastetta.Kaada ruokakermaseos päälle ja pinnalle juustoraastetta.Paista 200 asteisessa uunissa tunnin verran.
Kommentit