Viikonlopun jälkkäri oli Vaniljakiisseli,jolle kaveriksi keittelin tuommoisen Mustikkahillokeen...mustikat saivat makua myös vadelmaviinietikasta...nami

 

VANILJAKIISSELI:

1 l maitoa

n.10 rkl maissijauhoja

sokeria oman maun mukaan

2 tl vaniljatahnaa

 

Sekoita kylmään maitoon maissijauhot ja sokeri.Anna kiisselin kiehua hiljalleen 3-4 minuuttia.Mausta vaniljalla.Laita tarjolle ja viileään.

 

MUSTIKKAHILLOKE:

3 dl mustikoita

tilkka vettä

sokeria oman maun mukaan

muutama tippa vadelmaviinietikkaa(maistele)

 

Keitä mustikat sokerilla ja vadelmaviinietikalla maustetussa vesitilkassa.,(lisää makua oman maun mukaan)kunnes mustikat ovat soseutuneet ja neste kiehunut kokoon.Nosta nokare jäähtynyttä hilloketta,vaniljakiisselin päälle.

tämä oli niin namia,että tehtiin jo uudestaankin