Pasha on se herrkku,jota tehdään aina Pääsiäisenä :) kauniimpihan siitä tulisi,jos omistaisi oikean pashamuotin,mutta minä teen sen edelleen suodatinsuppilossa ;D
PASHA:
100 g voita
1 dl sokeria
2 prk rahkaa
1 muna
2 tl vaniljasokeria
1/2 sitruunan mehua ja kuorta
1/2 dl rusinoita (myöskin sukaatteka voi halutessaan käyttää)
1 dl mantelirouhetta
muutama persikka paloiteltuna
1 prk kermaa
Vatkaa rasva ja sokeri kuohkeaksi.Lisää joukkoon rahkat,muna ja kaikki mausteainekset,sekoita hyvin.Lopuksi sekoita joukkoon vaahdotettu kerma kevyesti,mutta hyvin nostellen.Kaada seos pashamuotteihin.Anna valua viileässä yön yli.Koristele.
kumosin molemmat pashat samalle tarjoilulautaselle :)
Kommentit