torstai, 8. marraskuu 2007
Sitruuna-salmiakki-valkosuklaaperhonen:
Ja perhosvuokaa testattiin...tein vaan puoli annosta taikinasta!
Ohjeita tulossa myöhemmin illalla !
Sain tekstiviestin ja laitan sen nyt tähän että mahdollisimman moni sen näkisi!!
-Tänään illalla sytytämme muistokynttilän,Jokelan kouluammunnan uhreille,keittiön ikkunalle kello 18:00!Olethan sinäkin mukana muistamassa,nuoria koululaisia ja opettajaa,jotka vielä keskiviikkoaamuna uskoivat elämään ja tulevaisuuteen-
200 g margariinia
2 dl sokeria
3 munaa
2 tl leivinjauhetta
3 dl vehnäjauhoja
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
1/2 levyä rouhittua valkosuklaata
1/2 dl turkinpippureita rouhittuna
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi.Lisää munat yksitellen hyvin sekoittaen.Sekoita kuivat aineet,sitruunankuori,mehu,suklaarouhe ja turkinpippurirouhe ja lisää taikinaan.Kaada taikina kakkuvuokaan ja paista 175 asteisessa uunissa noin tunnin verran.Kokeile kypsyyttä tikulla.Koristele tomusokeri-sitruunaseoksella.
Kommentit