jälkkäreitäkin on tullut viimeaikoina tehtyä,tätä pannaria jäi ylikin,joten sitä syötiin myös välipalana
kermana,floravispi,johon sekoitin bb:vaniljakastikejauhetta ja mausteeksi kanelia ja vaniljasokeria,NAM
RAHKAPANNUKAKKU:
4 dl vehnäjauhoja
1/2 dl vehnäleseitä
1/2 dl sokeria
ripaus suolaa
1 tl leivinjauhetta
2 munaa
2 dl rahkaa + 1 rkl vaniljasokeria (olisin laittanut vaniljarahkaa,mutta sitä en saanutkaan kaupasta)
7-8 dl maitoa
1/2 dl sulatettua margariinia tai öljyä
Sekoita kulhossa kuivat aineet.Lisää munat,rahka,maito ja sulatettu rasva,sekoita hyvin.Anna taikinan turvota puolisen tuntia.Paista 225 asteisessa uunissa 40-45 minuuttia,tai kunnes pannari on kauniin ruskea ja kypsä.
Kommentit