359360.jpg

Voi kuullostaa erikoiselta ;) tämä ohje annettiin Ruokalassa!!Oma versioni sisälsi soijarouhetta...kuinkas muuten :) päältä näyttää todella erilaiselta kuin lasagnen kuuluisi ja syy on semmoinen,että minulla ei ollut sopivaa vuokaa tähän ja kastikkeet hieman valuivat liian ison vuoan reunoille ja minä sitten kauhoin sen valuneen soosin lasagnen päälle!!
Tämä oli aivan loistava ruoka,suosittelen kokeilemaan!!

3 isoa näkkileipälevyä(itse käytin Vaasan tummaa ruisnäkkileipää)

TOMAATTIKASTIKE:
1 prk yrteillä maustettua tomaattimurskaa
2 valkosipulinkynttä silputtuna
1 punasipuli silputtuna
2 dl kasvislientä
2 dl soijarouhetta
mustapippurirouhetta
kuivattua basilikaa
loraus ketsuppia
tippa öljyä

Kuullottele sipuleita tilkassa öljyä.Lisää tomaattimurska,kasvisliemi ja soijarouhe.Anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia.Mausta ja tarkista maku.Soseuta kastike sauvasekoittimella.

JUUSTOKASTIKE:
2 rkl margariinia
3 rkl jauhoja
maitoa senverran että saat sopivan paksuisen kastikken(itse jätän aika paksuksi)n.0,5 l
suolaa
muskottia
3 dl juustoraastetta

Kuullottele jauhoja rasvassa,älä ruskista!Kaada vähitellen maitoa joukkoon,koko ajan sekoitellen.Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.Mausta ja lisää juusto.Anna juuston sulaa.
Levitä tomaattikastiketta vuoan pohjalle ja laita päälle näkkileipälevy.Sen päälle taas tomaattikastike ja juustokastiketta,toinen näkkileipälevy ja kastikkeet.Viimeiseksi näkkileipälevy ja juustokastike.Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta.Paista 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia!!Tarjoa raikkaan salaatin kera!!