lokakuu%20007-normal.jpg

Edelleen aamusin,teen välillä illan ruoan puolivalmiiksi  ja mies viimeistelee,jos se ei ole jo kokonaan valmis.Tähän broilerivuokaan käytin peruna &keittokasviksia,nopeuttamaan jälleen kerran ruoan laittamista!Lisäsin joukkoon kesäkurpitsaa ja tuoretta tomaattia,mehevyyttä tuomaan.Vuokani oli vaan liian pieni tähän  tarkoitukseen ;D Tästä tuli kyllä äärimmäisen herkullista,vaikka itse sanon...hieman liian kauan mies antoi sen olla uunissa,mutta väliäkös tuolla,ei makuun vaikuttanut.

(mausta oman maun mukaan!)

TOMAATTINEN KASVIS-BROILERIVUOKA:

broilerin paistileikkeitä

ölytilkka

1 tl broilerimaustetta

1 tl pippuria

1 tl kurkumaa

1 tl yrtti tomaattimurskaa

2 tl tomaattiketsuppia

tilkka vettä

1 pss peruna&keittokasviksia

2 tl meiramia

ripaus suolaa ja pippuria

pala kesäkurpitsaa

1/2 prk valkoisia papuja

2 tomaattia

Ruskista broilerileikkeet ölytilkassa ja mausta ne.Kaada pannulle tomaattimurska ja sekoita joukkoon ketsuppi,sekä hieman vettä.Kiehauta maut pannulta.Levitä peruna&keittokasvikset ja paloiteltu kesäkurpitsa sekä tomaatit uunivuokaan.Mausta ripauksella suolaa,pippuria ja meirmilla.Nosta broileripalat kasvisten päälle ja kaada päälle tomaatimurska.Voit lisätä vuokaan vielä tilkkasen  vettä.Paista 200 asteisessa uunissa 30 minuuttia.(kun käyttää isompaa vuokaa,kuin minä,broilerit voi ujuttaa kasvisten keskelle/sekaan paremmin)

 

                          lokakuu%20004-normal.jpg

 

lokakuu%20005-normal.jpg