Kokeiltiin alkupaloiksi myös parsan keittämistä ja tarjoamista.Hyvää oli tuokin,mikäpä ei olisi,missä pekonia on ;)
olisi tietysti kiva tarjota tuo parsa hollandaisekastikkeella tai voisulalla tms.mutta tämä oli kyllä miehen mieleen :D
Ohjeita on monenlaisia netissä,toisissa parsa käskettiin kuoria,toisissa ei??Huh,no minä sitten vähän kuitenkin kuorin.Keitin suolalla ja sokerilla maustetussa vedessä vajaan 10 minuuttia,keittoaikojakin netistä löytyi pilvin pimein :O
sitten kääräisin parsat pekoniin ja paistoin pannulla =P
PEKONI PARSAT:
huutele parsat ja halutessasi kuori ne(nupusta alaspäin,varo nuppua) leikkaa tyvestä reilu pala puumaista osaa pois
2 l vettä
2-3 tl suolaa
ripaus sokeria
(sitruuna mehua)
(nokare voita)
keitä n.7-8 ,kokeile kypsyyttä vaikka grillitikulla
kääri nippu parsaa pekoniin ja paista ne pannulla,niin että pekoni saa väriä ja kypsyy.
Kommentit