20200621_164630.jpg

Juhannuksen jälkeisenä sunnuntaia herkuttelimme vielä hyvällä ruoalla kotona.Tytär teki mm. Hölskyperunoita ja Lohisalaattia,lisäksi paistoin possunfilettä ja halloumijuustoa.

HÖLSKYPERUNAT:

1 kg keitettyjä uusia perunoita

50 g voita

1 prk ranskankermaa

1/2 dl ruohosipulia silputtuna

Tilliä

sipulivarsia  hienonnettuna

Suolaa

Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä,kaada vesi pois.

Hienonna tilli ja sipulit.Lisää sipulinvarret ,tilli,ranskankerma ja ripaus merisuolaa perunoiden joukkoon.Peitä kattila kannella ja ravistele voimakkaasti niin että perunat hieman hajoavat.Tarjoile heti

 

20200621_164949.jpg20200621_163042.jpg20200621_164622.jpg