Mökillä tuli tehtyä jauhelihasta aikas paljon ruokia..tässä kaksi eritavalla maustettua kastiketta.Toinen punartava porkkanainen kastike ja toinen kermainen stroganoff tyylinen,suolakurkkuineen.
PORKKANAINEN JAUHELIHAKASTIKE:
400 g jauhelihaa
sipulisilppua
porkkanaa raastettuna
2 rkl jauhoja
vettä
lihaliemikuutio
ketsuppia
pippuria,yrttejä
Ruskista jauheliha ja lisää joukkoon sipuli ja porkkanaraaste.Lisää joukkoon jauhot ja kääntele niitä hetken aikaa,jotta saavat väriä.Lisää joukkoon vesi,liemikuutio ja mausteita.Anna kiehua hiljalleen kymmenisen minuuttia.Tarkista maku
JAUHELIHASTOGANOFF:
400 g jauhelihaa
sipulia
ruokakermaa
liemikuutiosta pala
tomaattipyrettä t.ketsuppia
töräys sinappia
paprikajauhetta
kuutioitua maustekurkkua
Ruskistele jauheliha ja lisää joukkoon sipulisilppu.Lisää ruokakerma ja mausteet.Anna hautua hetken aikaa.Lisää lopuksi maustekurkkukuutiot.Tarkista maku.
Kommentit