20221206_181548.jpg

Itsenäisyyspäivän kahvipöydässä meillä oli tyttären tekemät muffinssit.

MUSTIKKA-VALKOSUKLAAMUFFINSSIT:

2 kanamunaa

1,5 dl sokeria

3,5 dl vehnäjauhoja

2 tl vaniljasokeria

1 tl leivinjauhetta

2 dl mustikoita

70 g valkosuklaata rouhittuna

100 g sulatettua margariinia

1 dl maitoa

KUORRUTE:Maustamaton tuorejuusto ja kermavaahtoseos.

Vatkaa sokeri ja kanamunat vaahdoksi.Yhdistä kuivat aineet,sukalaarouhe ja mustikat.Lisää kuivat aineet muna-sokerivaahtoon ja samalla lisää rasva-maitoseos.Sekoita hyvin,mutta varoen,turhaan vaivaamatta.Nostele taikina muffinivuokiin.Paista 200 asteessa n.20 minuuttia.

20221206_181542.jpg