Maaliskuu%2017%20015.jpg

Pitkäperjantain aterialla,nautimme Rosmariinipossua,lohkoperunoita,bataattilohkoja ja lämminsavulohta.

ROSMARIINIPOSSU:

porsaan filee

Suolaa,parikajauhetta,pippuria,grillimaustetta

Öljyä

tuoretta rosmaiinia

ruokakermaa

pieni pala lihaliemikuutiosta tai esim fondia

Marinoi porsaanfilee sekoittaen mausteet ja öljy yhteen.Anna maustua useita tunteja vaikka pakastuspussissa.Ruskista 

huoneenlämpöinen filee pannulla voi/öljyseoksessa.Paista n.75 asteisessa uunissa n.45 min.Kääri filee folioon anna vetäytyä hetki.Tai viipaloi filee ,laita uunivuokaan kerman kera.Kypsennä n.15 -20 min.

Huhtikuu%2017%20puhelimesta%20117.jpg

Maaliskuu%2017%20014.jpg