Lihapullat,murekkeet tai pihvit on siitä mukavia tehdä,että niihin voi lisätä mieleisiään mausteita sekä jatkeaineita ja aina saa vähän eri makuisen ruoan.Näihin lihapulliin hienonsin oliiveja joukkoon, lisäksi käytin tomaattimurskan loput taikinaan ja maustoin oreganolla.Lisäkkeenä kesäkurpitsa paprikahöystö. (Muu perhe söi myös pastaa)
VÄLIMEREN PULLAT:
400 g jauhelihaa
2 leivänsiivua
1 dl korppujauhoja
1 dl vettä
1/2 dl tomaattimurskaa
1 hienonnettu kuullotettu sipuli
2 tl oreganoa
ripaus suolaa ja pippuria
töräys ketsuppia
kourallinen hienonnnettuja oliiveja
Murenna leivät ja laita ne korppujauhojen kanssa turpoamaan vesi/tomaattimurskaseokseen.Lisää jauheliha,sipulisilppu,oliivit ja mausteet.Paista koepulla ja tarkista naku,jos et uskalla maistaa raakaa taikinaa.Paista lihapullat voi/öljyseoksessa pannulla tai uunissa.
Kommentit