Maaliskuu%202015%20073.jpg

Lihapullat,murekkeet tai pihvit on siitä mukavia tehdä,että niihin voi lisätä mieleisiään mausteita sekä  jatkeaineita ja aina saa vähän eri makuisen ruoan.Näihin lihapulliin hienonsin oliiveja joukkoon, lisäksi käytin tomaattimurskan loput taikinaan ja maustoin oreganolla.Lisäkkeenä kesäkurpitsa paprikahöystö. (Muu perhe söi myös pastaa)

VÄLIMEREN PULLAT:

400 g jauhelihaa

2 leivänsiivua

1 dl korppujauhoja

1 dl vettä

1/2 dl  tomaattimurskaa

1 hienonnettu kuullotettu sipuli

2 tl oreganoa

ripaus suolaa ja pippuria

töräys ketsuppia

kourallinen hienonnnettuja oliiveja

Murenna leivät ja laita ne korppujauhojen kanssa turpoamaan vesi/tomaattimurskaseokseen.Lisää jauheliha,sipulisilppu,oliivit ja mausteet.Paista koepulla ja tarkista naku,jos et uskalla maistaa raakaa taikinaa.Paista lihapullat voi/öljyseoksessa pannulla tai uunissa.

Maaliskuu%202015%20074.jpg