Namusia tehdään,tottakai Jouluksi...niitä on mukava tehdä ja tarjota vaikka Joulukahvilla poikkeaville <3
VALKOSUKLAAFUDGE:
2 dl kermaa
2 dl sokeria
3 rkl voita
1 levy valkosuklaata
1/2 pss pähkinärouhetta
Kaada kerma kattilaan,lisää joukkoon sokeri ja voi.Anna seoksen kiehua hiljalleen,välillä sekoitellen,kunnes seos saostuu.Voit kokeilla tiputtamalla seosta kylmään veteen ja jos se jähmettyy seos on valmis.Nosta jäähtymään hetkeksi.Lisää sitten pilkottu suklaa ja pähkinärouhe.Sekoittele kunnes suklaa on sulanut.Kaada massa vuokaan,koristele ja anna jähmettyä jääkaapissa.Leikkaa fudge paloiksi.Säilytä vaikka peltirasiassa jääkaapissa.Fudge säillyy jopa 2 viikkoa viileässä.
Kommentit