430337.jpg

Laitan ohjeita myöhemmin...täytteessä tonnikalaa tomaattikastikkeessa...

1 kesäkurpitsa
1 sipuli silputtuna
1 porkkana raastettuna
1/2 pss herne-maissi-paprikaa
kesäkurpitsan sisustaa
1 prk tonnikalaa
suolaa ripaus
pippuria,kurkumaa ja basilikaa
kevyttä juustoraastetta

Pese ja halkaise kesäkurpitsa neljään osaan.Koverra sisustaa pois,niin että saat kolot täytteelle.Kuullottele sipulisilppua hetki.Lisää joukkoon porkkanaraaste ja kesäkurpitsan sisus ja he-ma-pa.Pyörittele hetken aikaa pannulla.Lisää sitten tonnikala ja mausta seos.Anna hautua 5-10 minuuttia.Täytä kesäkurpitsat ja ripottele juustoraastetta päälle.Paista 200 asteisessa uunissa kauniin ruskeaksi.Voit kokeilla kesäkurpitsan kypsyyttä vaikka veitsenkärjellä.