tiistai, 10. lokakuu 2006
Mustikka-nougat-kääretorttu:
Ja tuosta jälkiruoasta tuli mieleeni,että tämähän voisi olla oiva täyte myös kääretorttuun...niinhän se oli...nam!!
POHJA:
4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi.Yhdistä kuivat ainekset ja nostele varovasti,mutta huolellisesti sekoittaen muna-sokerivaahtoon!!Kaada leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun ja paista 225 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia!!Kumoa sokeroidun leivinpaperin päälle...itse levitin paperille myös hieman nonpparelleja!!
TÄYTE:
Blå Band:in valkosuklaa-nougat moussea ja mustikoita!!Valmista mousse ohjeen mukaan ja lisää siihen mustikoita.Levitä täyte kääretorttulevylle ja kääri rullalle paperia apuna käyttäen.Nosta kääretorttu viileään!!
Kommentit