lauantai, 16. elokuu 2008
Kermainen nakkikastike:
tästä meidän porukka tykkäsi :)
1 pkt kalkkunanakkeja
1 silputtu sipuli
2 rkl jauhoja
isohko tomaatti pilkottuna
1 prk ruokakermaa
loraus vettä tarvittaessa
loraus ketsuppia
truuttaus sinappia
soijaa
tarvittaessa suolaa
paprikajauhetta,pippuria
Ruskistele nakkeja hetki.Lisää joukkkoon sipulisilppu.Kääntele hetki.Ripottele päälle jauhoja,anna hetken aikaa paistua,ei tarvitse ruskistaa kuitenkaan.Viskaa joukkoon tomaatinpalat.Kaada joukkoon ruokakerma.Mausta ketsupilla,sinapilla,soijalla ja muilla mausteilla.Tarkista maku.Anna kastikkeen poreilla hetken aikaa.Lisää tarvittaessa vettä,jos kastike on kovin sakeaa(meillä tykättiin kun oli paksua soosia);)
Kommentit