20200101_154915.jpg

Tämän herkkuaterian söimme jo Uudenvuoden päivänä.Käytin myös tähän ruokaan Joululta ylijäänyttä juustoa...eli meillä oli savujuustoa ja sitä raastoin ruoan joukkoon...voi nam 😛

PORSAANFILEE ROSMARIINIKERMAKASTIKKEESSA:

viipaloi filee (marinoitu) paista viipaleet kevyesti öljy-voiseoksessa.Mausta reilulla rosmariinitupsauksella (itse murskaan rosmariinia käsissä)Lisää ruokakerma,pätkä sinappia ja tujaus ketsuppia.Lisää nokare lihalientä tai fondia tarpeen mukaan.Maistele.Anna lihan kypsyä n.12-15 minuuttia.

VALKOSIPULI-SAVUJUUSTOPERUNAT:

6-7 perunaa viipaloituna

Ripaus suolaa ja savustettua paprikajauhetta

Valkosipulimurskaa

Raastettua savujuustoa

Ruokakermaa

Lado perunaviipaleet,valkosipuli,mausteet ja juusto kerroksittain uunivuokaan.Kaada päälle ruokakerma.Paista 200 asteessa tunnin verran.

20200101_132645.jpg20200101_132648.jpg