Tämän herkkuaterian söimme jo Uudenvuoden päivänä.Käytin myös tähän ruokaan Joululta ylijäänyttä juustoa...eli meillä oli savujuustoa ja sitä raastoin ruoan joukkoon...voi nam 😛
PORSAANFILEE ROSMARIINIKERMAKASTIKKEESSA:
viipaloi filee (marinoitu) paista viipaleet kevyesti öljy-voiseoksessa.Mausta reilulla rosmariinitupsauksella (itse murskaan rosmariinia käsissä)Lisää ruokakerma,pätkä sinappia ja tujaus ketsuppia.Lisää nokare lihalientä tai fondia tarpeen mukaan.Maistele.Anna lihan kypsyä n.12-15 minuuttia.
VALKOSIPULI-SAVUJUUSTOPERUNAT:
6-7 perunaa viipaloituna
Ripaus suolaa ja savustettua paprikajauhetta
Valkosipulimurskaa
Raastettua savujuustoa
Ruokakermaa
Lado perunaviipaleet,valkosipuli,mausteet ja juusto kerroksittain uunivuokaan.Kaada päälle ruokakerma.Paista 200 asteessa tunnin verran.
Kommentit