joulukuu2013%20017-normal.jpg

Nämäkin lihapullat tarjottiin Itsenäisyyspäivän herkkupöydässä.Muuten oli ihan tavallisia,mutta laitoin taikinaan kuivattuja yrttejä....pizzamaustetta ja meiramia ainakin =) nämä oli Limoousine naudan jauhelihasta tehtyjä,joten en hirveästi halunnut käyttää jatkeaineksia,joten niiden määrä oli suunilleen sama, kuin pienemmässä määrässä tavallista jauhelihaa.

YRTTISET LIHAPULLAT:

1 kg jauhelihaa

2 munaa

3 leivänsiivua

1/2 dl korppujauhoja

1,5 dl vettä

1 silputtu sipuli

2 tl suolaa

2 tl valkopippuria

1 tl pippuria

2 tl paprikajauhetta

2 tl meiramia ja pizzamaustetta

Sekoita murustettu leipä ja korppujauhot veteen.Anna turvota hetken aikaa.Lisää jauhleiha,kanamunat ja mausteet.Paista koepulla ja tarkista maku.Minä paistoin lihapullat uunissa 200 asteessa puolisen tuntia.

joulukuu2013%20015-normal.jpg