Itsenäisyyspäivän aterialle paistoimme naudan ulkopaistia...lisäkkeenä auraperunat ja mausteiset juurekset.Paisti oli erittäin mureaa ja hyvää =)

LINNAPAISTI:
Naudan ulkopaisti tai esim.paahtopaisti(n.kilo tai hieman yli)
2 porkkanaa
2 sipulia
3 dl vettä
4 anjovisfilettä
1 laakerinlehti
ripsaus valkopippuria,mustapippuria

Kuivaa paisti talouspaperilla.Ruskista se pannulla kauttaltaan,kauniin ruskeaksi.Nosta liha kattilaan.Lisää paloitellut porkkanat,lohkotut kuoritut sipulit,vesi,anjovikset,laakerinlehti ja muut mausteet.Anna paistin kiehua hiljalleen noin 1 tunti 10 minuuttia.Kääri paisti folioon ja valmista kastike.

KASTIKE:
n.4 dl siivilöityä keitinlientä
suurustus vesitilkkaan sekoitetuilla jauhoilla
1 dl kermaa