Tuli kyllä haalean vaaleat kuvat.Mutta siis todella herkullista tämä pasta oli...nam.
KANTTARELLIPASTA:
1 l kanttarelleja
nokare voita
1 sipuli silputtuna
1 valkosipulinkynsi
1 prk kermaa
mustapippuria,suolaa,timjamia tms.
300-400 g patsaa keitettynä
Paista pilkottuja kanttarelleja kuivalla pannulla,niin että neste haihtuu.Lisää joukkoon sipulisilput ja kuullottele niitä,niin että,sipulit pehemenevät.Lisää joukkoon kerma,anna kastikkeen kiehua hieman kokoon.Mausta mustapippurilla,suolalla ja timjamilla.Keitä pasta ohjeen mukaan.Lisää kanttarelli-kermaseos joukkoon,sekoita ja tarkista maku.Nauti.
Lisäsin tähän yhden metsäretken saaliista kuva.Lähdin töiden jälkeen metsään ja sain 4 litraa kanttarelleja.Näitä on saatu niin hyvin,jokaiselta metsäreissulta,missäollaan käyty.
l
Kommentit