20230909_073000.jpg

Tuli kyllä haalean vaaleat kuvat.Mutta siis todella herkullista tämä pasta oli...nam.

KANTTARELLIPASTA:

1 l kanttarelleja

nokare voita

1 sipuli silputtuna

1 valkosipulinkynsi

1 prk kermaa

mustapippuria,suolaa,timjamia tms.

300-400 g patsaa keitettynä

Paista pilkottuja kanttarelleja kuivalla pannulla,niin että neste haihtuu.Lisää joukkoon sipulisilput ja kuullottele niitä,niin että,sipulit pehemenevät.Lisää joukkoon kerma,anna kastikkeen kiehua hieman kokoon.Mausta mustapippurilla,suolalla ja timjamilla.Keitä pasta ohjeen mukaan.Lisää kanttarelli-kermaseos joukkoon,sekoita ja tarkista maku.Nauti.

20230909_072949.jpg

Lisäsin tähän yhden metsäretken saaliista kuva.Lähdin töiden jälkeen metsään ja sain 4 litraa kanttarelleja.Näitä on saatu niin hyvin,jokaiselta metsäreissulta,missäollaan käyty.

l20230907_184602.jpg