Viime viikonloppu vietettiinkin kotosalla,ei menty mökillepäin ollenkaan(kohtahan se laitellaan talviteloille muutenkin):/ ruokaa laittelin sitten ,vähän jopa miettien,mitä teen,kun oli aikaa eikä oikein muuta tekemistä(hassua mökillä on aina niin paljon puuhaa ) Porsaanfilettä,purjoperunoita ja paistettuja kesäkurpitsoja...Mimmiltä nappasin ohjeen noihin paistettuihin kesäkurpitsoihin ja ne olikin hyviä!!Kiitos!!Purjoperunat olivat myös todella hyvät,suosittelen.
Porsaanfile ei sen kummempaa ohjetta kaipaa,se vaan paisteltiin paloina,maustettiin pippurilla ja ripauksella suolaa ja paprikaa.Kermana käytin Arlan ruokakermaa Härälle!
PURJOPERUNAT:
6-7 perunaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
1 tl perunamaustetta
1/2 purjo
1 prk ruokakermaa(kermaa)
Kuori ja paloittele perunat.Mausta ne hyvin.Huuhdo ja viipaloi purjo perunoiden joukkoon.Kaada sekaan ruokakerma.Paista 175 asteiusessa uunissa 1 1/2 tuntia tai 200 asteisessa uunissa tunnin verran.
Kommentit