Toukokuu%202014%20005-normal.jpg

Vappupäivänä  meillä syötiin porsaanfilettä, kermaisessa kastikkeessa,jossa oli myös paprikaa.Oli kyllä tosi herkullista.Liha oli ihanan pehmeää,suussasulavaa :P Lisäkkeenä lohkoperunat ja parsakaali.

PORSSANFILE PAPRIKA-KERMAKASTIKKEESSA:

porsaan file (meillä oli nyt valmiiksi maustettu file)

punaista ja keltaista paprikaa

1 prk ruokakermaa

1 -2 tl sinappia

ripaus mustapippuria

(tarvottaessa muita mausteita oman maun mukaan,jotta saat kastikkeeseen hyvän maun...kuten esim.nokare lihaliemikuutiosta)

Leikkaa huoneenlämpöinen  file n.2 cm paloiksi ja ruskista palat.Lisää pannulle paprikapalat ja kääntele hetki.Lisää joukkoon kerma,sinappi ja ripaus pippuria.Tarkista maku.(lisää tarvittaessa haluamiasi mausteita,jotta saat makua kastikkeeseen)Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 12-15 minuuttia.

Toukokuu%202014%20002-normal.jpg