sunnuntai, 8. huhtikuu 2007
Taikinoitu Poronfile:
File valmistui pitkänomaisessa vuoassa...taikina kevyttä ruistaikinaa,täytteenä mozzarellaa ja pekonia!
Poron ulkofilettä n.400 g
ruistaikina(kevyt piirakkataikina)
1 pkt pekonia
2 pkt mozzarellaa
suolaa,mustapippuria
Ruskista huoneenlämpöinen porofile kauttaaltaan nopeasti ja mausta.Kääri fileen ympärille pekonia ja käytä pannussa vielä senverran,että pekoni ''kutistuu''tiiviisti fileen ympärille.Levitä kaulittu taikinan pitkänomaiseen vuokaan,niin että saat reunoista myös kannen fileelle.Levitä mozzarellaviipaleita pohjalle ja reunoille.Nosta file päälle ja peitä huolellisesti taikinalla.Voitele hieman sulatetulla margariinilla,myös kerran paiston aikana.Paista 200 asteisessa uunissa kunnes taikina on kauniin ruskea.(n.1/2 tuntia)
Kommentit