
Tähän herkulliseen ruokaan otin vinkkiä Pakkopullasta ja Opintoretki elämään blogeista!!Kiitokset siis molemmille!!Tämä nousi heti koko perheen suosikiksi.Hieman erilailla tein,niinkuin tapani on ;) Muuttelin siis meille sopivaksi eli mitä kaapista löytyi!!Päällä muuten sulanutta mozzarellaa,ettei kukaan kanamunaksi luule ;D
400 g jauhelihaa
silputtua sipulia
juustoraastetta
muutama kirsikkatomaatti puolitettuna
loraus soijaa ja ketsuppia
mausteiksi yrttejä,suolaa ja pippuria
Ruskistele jauheliha ja sipuli.Lisää muuta aineet ja hauduttele hetken aikaa.
1 pss peruna-sipulisekoitusta
1 prk 3 juuston ruokakermaa
mozzarellaa
Kaada peruna-sipulisekoitus voideltuun vuokaan.Ripottele päälle hieman suolaa.Kaada perunoiden päälle 3 juuston kerma.Levitä pinnalle jauhelihakastike ja ripottele päälle juustoraastetta.Paista 200 asteessa tunnin.Lisää sitten päälle mozzarellasiivut ja paista vielä hetki uunissa,että juusto vähän sulaa.

tässä vähän kauempaa otettu kuva(halusin taas tuohon yläkuvaan auringonsäteet);D

Kommentit