Ja munkkeja paistettiin lisää,nehän loppui heti kättelyssä....nyt muistin sitten valkosuklaankin,joka aiemmin unohtui kaappiin(kumma juttu,ei minulta yleensä suklaa unohdu);D
niin ja kuorrutus vinkki oli Kattimatikaiselta!!Kiitos =)

MUNKIT:

5 dl maitoa
1/2 hiiva
2 tl suolaa
1 1/2 dl sokeria
1 rkl kardemummaa
2 munaa
13-14 dl vehnäjauhoja
1 dl sulatettua margariinia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon.Lisää suola,sokeri,kardemumma ja munat,hyvin sekoittaen.Lisää jauhoja ja sulatettu rasva.Alusta taikina tasaiseksi.Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa.Leivo taikinasta pienehköjä pullia ja kohota ne vielä uudestaan.
Kuumenna rypsiöljy ja paista munkit siinä kauniin ruskeiksi.Nosta reikäkauhalla tms.lautaselle valumaan hetkeksi ja sokeroi lämpiminä.

Voit myös pakastaa osan munkeista sokeroimattomina.Lämmität jäiset munkit mikrossa ja sokeroit,näin saat ne kuin vastaleivottuna!!