Helatorstain jälkkäri oli suklaavaahto,appelsiinin makua hieman joukossa...tämä sai kiitokset sekä lapsilta,että mieheltä,joka sanoi tätä ehkä parhaaksi koskaan syömäkseen jälkkäriksi päällä kermavaahtoa ja koristerakeita.
APPELSIININ MAKUINEN SUKLAAVAAHTO:
100 g suklaata,minä laitoin tummaa suklaata ja appelsiinikrokantti.suklaata
2 valkuaista
2 keltuaista
2 rkl sokeria
1 tl vaniljaa(vanilja''tahnaa''jota sain australian tuliaisena)
2-3 rkl appelsiinimarmeladia
Sulata paloiteltu suklaa mikrossa.Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoiksi,lisäten sokeri ja vanilja joukkoon.Sekoita keltuaisia haarukalla senverran,että rakenne rikkoutuu.Kaada keltuaiset sulatetun suklaan joukkoon,koko ajan hyvin vatkaten.Lisää suklaaseokseen appelsiinimarmeladi ja nostele lopuksi valkuaisvaahto.Nostele suklaavaahto tarjoiluastioihin ja laita viileään ennen tarjoilua.Koristele kermavaahdolla ja koristerakeilla.
Kommentit